Nacházíte se: Úvod / Recepty z ryb
Recepty z rybího masa
V této kategorii najdete recepty na přípravu sladkovodních i mořských ryb mnoha nejrůznějších tvarů a druhů. Naleznete zde recepty na kapra vařeného, smaženého, ale i pečeného. Taktéž si podle naší kuchařky můžete připravit ryby jako je například treska, štika, makrela či losos a nezapomínáme samozřejmě ani na pstruha, okouna či candáta. Naleznete zde i recepty na skvělé rybí speciality jako je například kambala (mořský jazyk), pikantní krevety, matjesový koktejl, jeseter či mušle.
- 1185x | 2,89 Kapr po moravsku
- 1184x | 2,87 Okouni po maďarsku
- 1183x | 2,81 Televizní úhoř
- 1180x | 2,86 Kapr v paprikové omáčce
- 1180x | 2,90 Táborské rybí taštičky
- 1177x | 2,89 Vánoční kapr z Vranje
- 1176x | 2,83 Bílé ryby grilované (dietní
- 1176x | 2,86 Štičí knedlíky
- 1173x | 2,90 Interkapr
- 1173x | 2,90 Štičí sousta v pergamenu
- 1172x | 2,97 Štědrovečerní nadívaný kapr
- 1171x | 2,88 Kapr se žampióny v alobalu
- 1170x | 2,91 Kapr burgundský
- 1167x | 2,87 Cejn zapečený na žampiónech
- 1162x | 2,95 Halászlé z kapra
- 1161x | 2,82 Kapr po čínsku
- 1158x | 2,82 Obložená štika
- 1156x | 2,80 Kapr v alobalu
- 1156x | 2,93 Uzbecká nasycená štika
- 1155x | 2,88 Tchajwanský kapr na kari
- 1154x | 2,89 Specialita hotelu Royal
- 1154x | 2,86 Cejn na hřibech po chorvatsku
- 1152x | 2,88 Selská štika
- 1149x | 2,97 Candát v županu
- 1146x | 2,91 Frymburské candátí medajlonky
- 1145x | 2,86 Candát v bílém víně
- 1145x | 2,96 Strážnický kapr v jenském skle
- 1143x | 2,85 Pstruh na hřibech
- 1142x | 2,89 Okouni zapečení ve formě
- 1142x | 2,84 Altajské karbanátky
- 1142x | 2,86 Kapr pečený na sardeli
- 1137x | 2,83 Pikantní grilovaný pstruh
- 1137x | 2,89 Kapří menu
- 1135x | 2,89 Kapr s medovým aspikem
- 1133x | 2,89 Zapékaný kapr se sýrem
- 1132x | 2,84 Novosadský kapr
- 1129x | 2,85 Filipínská rýže s rybou
- 1125x | 2,90 Štika s hrozinkami
- 1124x | 2,83 Grilovaný dietní kapr
- 1124x | 2,78 Štika v bílé omáčce