Nacházíte se: Úvod / Recepty z ryb
Recepty z rybího masa
V této kategorii najdete recepty na přípravu sladkovodních i mořských ryb mnoha nejrůznějších tvarů a druhů. Naleznete zde recepty na kapra vařeného, smaženého, ale i pečeného. Taktéž si podle naší kuchařky můžete připravit ryby jako je například treska, štika, makrela či losos a nezapomínáme samozřejmě ani na pstruha, okouna či candáta. Naleznete zde i recepty na skvělé rybí speciality jako je například kambala (mořský jazyk), pikantní krevety, matjesový koktejl, jeseter či mušle.
- 1232x | 2,85 Kapr po srbsku
- 1230x | 2,89 Tloušť s dušenými pýchavkami
- 1228x | 2,99 Kapr na smetaně
- 1223x | 2,97 Nákyp z kapra
- 1223x | 2,92 Kantonští pstruzi
- 1222x | 2,82 Kapří míšenina v aspiku
- 1221x | 2,85 Kapr na česneku a feferonkách
- 1221x | 2,88 Sumec s čínským zelím
- 1220x | 2,99 Kapr lužnický
- 1218x | 2,95 Kapr na česneku v alobalu
- 1214x | 2,84 Candát v zelené uniformě
- 1214x | 2,97 Kapr po staropolsku
- 1213x | 2,91 Kapr s jablky
- 1212x | 2,92 Pstruzi s koprovou nádivkou
- 1210x | 2,94 Kapr s uzeninou
- 1208x | 2,81 Pstruh po krkonošsku
- 1207x | 2,85 Sumec s brutnákem
- 1206x | 2,73 Bratislavská štika
- 1206x | 2,98 Pstruzi namodro
- 1205x | 2,99 Plněné pstruží závitky
- 1204x | 2,85 Kapří biftečky
- 1204x | 2,88 Kapr se žampióny
- 1201x | 2,92 Kapr dušený po italsku
- 1201x | 2,86 Parma namodro
- 1199x | 2,89 Pečená štika s olejovkami
- 1199x | 2,93 Kapr po ukrajinsku
- 1197x | 2,93 Hroboňovský lín
- 1196x | 2,90 Vařený lín
- 1196x | 2,90 Candát s cibulovou omáčkou
- 1196x | 2,93 Kapr pečený na másle
- 1194x | 2,90 Vařený kapr se zeleninou
- 1194x | 2,87 Svatební candát
- 1193x | 2,79 Radenínský vánoční kapr
- 1191x | 2,87 Kamčatský salát z kaprů
- 1191x | 2,95 Pikantní okoun
- 1189x | 2,92 Ukrajinské okouní rizoto
- 1189x | 2,92 Kapr na budínský způsob
- 1189x | 2,86 Bratislavský kapr se šunkou
- 1188x | 2,86 Kapr na víně po polsku
- 1185x | 2,84 Sumčí závitky