Nacházíte se: Úvod / Recepty z ryb
Recepty z rybího masa
V této kategorii najdete recepty na přípravu sladkovodních i mořských ryb mnoha nejrůznějších tvarů a druhů. Naleznete zde recepty na kapra vařeného, smaženého, ale i pečeného. Taktéž si podle naší kuchařky můžete připravit ryby jako je například treska, štika, makrela či losos a nezapomínáme samozřejmě ani na pstruha, okouna či candáta. Naleznete zde i recepty na skvělé rybí speciality jako je například kambala (mořský jazyk), pikantní krevety, matjesový koktejl, jeseter či mušle.
- 1286x | 2,92 Štika Astoria
- 1284x | 2,88 Sumec s hořčičným máslem
- 1282x | 3,01 Kapr vařený v pivě
- 1281x | 2,93 Roštěná štika
- 1281x | 2,94 Ohňový kapr po libanonsku
- 1280x | 2,81 Kapr v červeném víně
- 1279x | 2,97 Quebečtí okounci
- 1276x | 2,90 Kapr pečený na víně s křenem
- 1275x | 2,95 Jávský pečený kapr
- 1275x | 2,94 Bílé ryby po bulharsku
- 1274x | 2,83 Štika s máslem
- 1273x | 3,04 Úhoř dušený s bylinkami
- 1273x | 2,92 Štika s lískovými oříšky
- 1270x | 2,85 Halázslé na bajkalský způsob
- 1265x | 2,90 Smažený kapr v pivním těstíčku
- 1264x | 2,98 Kapr po sicilsku
- 1262x | 2,97 Sumec s opilými brambory
- 1262x | 2,93 Candát po sedmihradsku
- 1260x | 2,87 Kapr po námořnicku
- 1260x | 2,90 Kapr podle prababičky
- 1258x | 2,82 Labužnický sumec
- 1257x | 2,90 Stupavští pstruzi
- 1256x | 2,85 Kapr zapečený v bešamelu
- 1256x | 2,96 Altajské karbanátky
- 1255x | 2,93 Boletická štika
- 1255x | 2,88 Marinovaný kapr po mexicku
- 1251x | 2,90 Dušený kapr po indicku
- 1251x | 2,95 Salzburgský kapr
- 1250x | 2,89 Kapr s Antverpskou omáčkou
- 1248x | 2,88 Kapří salát
- 1247x | 2,86 Zlatí pstruzi
- 1246x | 2,80 Škvarky z lína
- 1246x | 2,86 Japonský pstruh v alobalu
- 1245x | 2,98 Kapr načerno II.
- 1244x | 2,89 Kapr po alsasku
- 1242x | 2,85 Ďábelská treska
- 1242x | 2,83 Lín ve smetanové omáčce
- 1240x | 2,83 Kapr na zázvoru
- 1236x | 2,91 Lín po vídeňsku
- 1236x | 2,87 Štika po ďábelsku