Nacházíte se: Úvod / Recepty z ryb
Recepty z rybího masa
V této kategorii najdete recepty na přípravu sladkovodních i mořských ryb mnoha nejrůznějších tvarů a druhů. Naleznete zde recepty na kapra vařeného, smaženého, ale i pečeného. Taktéž si podle naší kuchařky můžete připravit ryby jako je například treska, štika, makrela či losos a nezapomínáme samozřejmě ani na pstruha, okouna či candáta. Naleznete zde i recepty na skvělé rybí speciality jako je například kambala (mořský jazyk), pikantní krevety, matjesový koktejl, jeseter či mušle.
- 1408x | 2,86 Pstruh plněný zeleninou s bramborovými špalíčky
- 1407x | 2,95 Grantinovaná štika
- 1407x | 2,90 Kapr v kyselém zelí
- 1402x | 2,95 Candát s hřiby a rajčaty
- 1402x | 3,01 Candát po italsku
- 1401x | 3,06 Kapr na hříbkách
- 1400x | 3,09 Indonézský kapr kořeněný
- 1399x | 2,94 Kapr po plzeňsku
- 1399x | 2,91 Pečenáče z Heraltic
- 1398x | 2,90 Kapr chung-šao
- 1391x | 2,87 Kapr po bengálsku
- 1388x | 2,87 Kapr s indickým kořením
- 1387x | 2,96 Tatarské štičí krokety
- 1386x | 3,03 Pstruh po arménsku
- 1381x | 2,98 Kapr recepční
- 1381x | 2,85 Kapr hrabat z Blois
- 1380x | 2,84 Papriky plněné štičím masem
- 1379x | 2,83 Lín v alobalu po italsku (dietní)
- 1377x | 2,92 Kapr s olivami
- 1374x | 2,99 Candát se špenátem
- 1373x | 2,87 Rožmberský nevolník
- 1372x | 2,80 Štika s Nivou
- 1370x | 2,93 Lín s petrželí
- 1370x | 2,87 Cejn smažený ve vinném těstíčku
- 1363x | 2,85 Příběnická štika
- 1359x | 3,07 Orlické sumčí rolky
- 1359x | 2,94 Úhoř v aspiku
- 1358x | 2,79 Pražská štika
- 1355x | 2,88 Rybí pizza
- 1352x | 2,84 Sumec Topaz
- 1352x | 2,96 Tradiční pstruh po afgánistánsku
- 1350x | 2,87 Děvínský sumec
- 1344x | 2,83 Štika po vinohradnicku
- 1341x | 2,82 Štika v sýrovém těstíčku
- 1341x | 2,79 Kapr po španělsku
- 1337x | 2,91 Lín se slaninovou omáčkou
- 1337x | 2,87 Uzený pečený kapr
- 1335x | 3,02 Ryba na zázvoru
- 1334x | 2,83 Candát v zelenině
- 1334x | 2,89 Kapr s jablky