Nacházíte se: Úvod / Recepty z ryb
Recepty z rybího masa
V této kategorii najdete recepty na přípravu sladkovodních i mořských ryb mnoha nejrůznějších tvarů a druhů. Naleznete zde recepty na kapra vařeného, smaženého, ale i pečeného. Taktéž si podle naší kuchařky můžete připravit ryby jako je například treska, štika, makrela či losos a nezapomínáme samozřejmě ani na pstruha, okouna či candáta. Naleznete zde i recepty na skvělé rybí speciality jako je například kambala (mořský jazyk), pikantní krevety, matjesový koktejl, jeseter či mušle.
- 1453x | 2,88 Pikantní kousky ryby
- 1448x | 2,94 Kapr Budhův
- 1447x | 2,87 Štika s citrónovou omáčkou
- 1444x | 2,83 Pilaf ze sumce
- 1442x | 3,03 Džuveč ze sumce
- 1441x | 2,96 Pečená štika s majonézou
- 1437x | 2,79 Pstruh vařený s bylinkovým máslem
- 1434x | 2,93 Plněný kapr
- 1428x | 2,96 Pstruzi na víně
- 1425x | 2,92 Pikantní pstruh
- 1424x | 2,90 Salát ze štiky
- 1421x | 2,98 Okouni na kmíně
- 1415x | 2,93 Pečení pstruzi
- 1414x | 2,86 Vařené filátko ze pstruha se studenou koprovou omáčkou
- 1413x | 2,88 Smažený marinovaný lín
- 1413x | 2,81 Rybí filé s rajčaty
- 1410x | 2,98 "Orientální" kapr z Třebíče
- 1409x | 2,89 Kapr na modro po staročesku
- 1409x | 2,99 Liptovský kapr
- 1408x | 2,94 Rolka ze pstruha
- 1408x | 2,86 Pstruh plněný zeleninou s bramborovými špalíčky
- 1407x | 2,90 Kapr v kyselém zelí
- 1407x | 2,95 Grantinovaná štika
- 1402x | 2,95 Candát s hřiby a rajčaty
- 1402x | 3,01 Candát po italsku
- 1401x | 3,06 Kapr na hříbkách
- 1400x | 3,09 Indonézský kapr kořeněný
- 1399x | 2,94 Kapr po plzeňsku
- 1399x | 2,91 Pečenáče z Heraltic
- 1398x | 2,90 Kapr chung-šao
- 1391x | 2,87 Kapr po bengálsku
- 1388x | 2,87 Kapr s indickým kořením
- 1387x | 2,96 Tatarské štičí krokety
- 1386x | 3,03 Pstruh po arménsku
- 1381x | 2,98 Kapr recepční
- 1381x | 2,85 Kapr hrabat z Blois
- 1380x | 2,84 Papriky plněné štičím masem
- 1379x | 2,83 Lín v alobalu po italsku (dietní)
- 1377x | 2,92 Kapr s olivami
- 1374x | 2,99 Candát se špenátem