Nacházíte se: Úvod / Recepty z vepřového

Kotlety na kari

SUROVINY:

  • 4 vepřové kotlety
  • sůl
  • pepř
  • kari koření
  • olej
  • osminky rajčat
  • zelená petrželka
Kotlety na kari

PŘÍPRAVA POKRMU:

Kotlety opláchneme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a lehce naklepeme. Poprášíme je solí, pepřem, kari kořením a potřeme olejem a položíme na dostatečně velký kus pečící fólie. Uzavřeme ji a pečeme na roštu ve střední části trouby. Měkké kotlety upravíme na ohřátou mísu.
Osminky rajčat a zelenou petrželku použijeme na ozdobu. Ke kotletám použijeme vypečenou šťávu.
El. trouba: 200 stupňů
Plynová trouba: stupeň 3,5

Příloha: Opekané brambory, rajčatový salát

 

Přečteno 2926x | Přidáno 30.08.2009 | Tisk

Nejoblíbenější v této kategorii