Nacházíte se: Úvod / Recepty z hub

Čertovy houby

SUROVINY:

  • 300 g hřibů
  • máslo
  • 150 ml smetany
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce citrónové šťávy
  • sůl
  • mletý pepř
  • muškátový oříšek
Čertovy houby

PŘÍPRAVA POKRMU:

Houby nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Ze smetany, hořčice, kečupu, sójové omáčky, citrónové šťávy a koření připravíme omáčku, kterou houby před podáváním zalijeme. Alespoň 15 minut směs znovu podusíme. Podáváme s pečivem. <br />

 

Přečteno 1813x | Přidáno 06.09.2012 | Tisk

Nejoblíbenější v této kategorii