Nacházíte se: Úvod / Guláše

Vepřový chilli guláš

SUROVINY:

  • 1000 g plecka
  • 750 g nakrájené cibule
  • sůl
  • chilli koření podle chuti
  • kečup
  • olej
Vepřový chilli guláš

PŘÍPRAVA POKRMU:

Nejdříve oloupeme a nakrájíme cibuli, vepřové maso pokrájíme na kostky. V kastrolu rozpálíme olej, přidáme cibuli a orestujeme. Poté k ní přidáme maso a také orestujeme. Osolíme, přidáme chilli koření, zalijeme kečupem a dusíme za občasného podlévání vodou do změknutí. Cibule by měla udělat hustou omáčku.
Podáváme s chlebem nebo s topinkami, ale v tom případě pozor na česnek, aby nepřebil chuť.

 

Přečteno 2328x | Přidáno 24.09.2009 | Tisk

Nejoblíbenější v této kategorii